Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információ

Kard és Korona (3., exkluzív kiadás)

16.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 707002

Leírás és Paraméterek

Stratégiai társasjáték a középkori Magyarországon.

A játékosok egy-egy kiskirály bőrébe bújva - egyedi 3D figurákkal - irányítják saját tartományukat, egy teljesen önálló országrészt. Erről a területről adót szednek, amelyből hadsereget állítanak föl: lovagokat, gyalogosokat és íjászokat. A játék elsődleges célja, hogy sikeres hadműveletekkel a játékosok uralmuk alá hajtsanak minél nagyobb területeket: ostrommal bevegyék a várakat, és véres csatákat vívjanak a mezőkön, hegyekben és mocsarakban. A diplomácia a játék lényeges részét képezi: megállapodásokat, szerződéseket lehet kötni egymással, továbbá időről-időre megválasztásra kerülnek az ország korabeli tisztségviselői: az országbíró, a tárnokmester és a nádor.  A végső győzelemhez pedig nem csak a csatamezőn át vezet az út, a Szent Koronát akár gazdasági úton is meg lehet szerezni, amennyiben az egyik játékosnak sikerül minden tisztséget magához ragadnia egy választáson!

A kétoldalas táblának köszönhetően a játék is két módon játszható. A gyorsabb, rövidebb játékokat kedvelők nem kell, hogy hosszú órákra elvesszenek a harcok és intrikák világában, miközben az összetett stratégiai játékok szerelmesei is maradandó élményt kapnak a játék hosszú változatával!

A harmadik, exkluzív kiadáshoz a játékhoz tartozó kiegészítők a legmagasabb színvonalon készültek: különleges hadurak, egyedi dobókockák, építhető várak és kolostorok, új kártyák és új szabályok teszik felejthetetlenné a Kárpát-medencei történelmi eposzt, amit a játékosok minden játékkal újraírhatnak! 10 éves kortól ajánlott, 2-6 fő részére!

Játékos szám Többen
Kinek keresel? Fiú
Milyen játékot keresel? társasjáték
Hány évesnek keresel? kamaszoknak